Skifte lyspærer

  • Har bilens lys fått en mangelmerknad på EU-kontrollen?
  • Lyser varsellampen med et lampesymbol?
  • Eller har du lagt merke til at et av lysene er ødelagt?

 

Moderne biler har avanserte lyssystemer, men uansett bilmodell og problem så hjelper vi deg!

Bestill time på et av våre bilverksteder, så kommer de tilbake til deg med en pris innen kort tid.

Bestill time

Sørg for godt lys

Spesielt i høst- og vintermørket er velfungerende lys og lykter på bilen essensielt for sikker ferdsel på norske veier. Dessuten er godt kjørelys viktig for komfort og kjøreglede.

Sørg alltid for rene lykter, og ring bilverkstedet hvis noe ikke fungerer optimalt!

Velfungerende lys og lykter på bilen essensielt for sikker ferdsel på norske veier.

Skifte lyspærer

I de aller fleste biler vil en varsellampe i dashbordet lyse hvis en lyspære ikke virker. Det kan være enkelt å bytte selv, men spesielt i nyere biler kan lyspærene være vanskelig tilgjengelig, og noen ganger må hele lykten byttes. Bestill time hos oss, så ordner vi det raskt og profesjonelt. Hvis det er et framlys som må byttes, tar vi alltid både venstre og høyre. Best mulig lys gir bedre sikkerhet når du kjører i mørket.

Lysinnstilling

Har bilens lysinnstilling eller lysbilde fått en mangelmerknad på EU-kontrollen? Eller har du lagt merke til at lysene dine blender møtende sjåfører? Dette kan for eksempel skyldes at lampene er skjeve eller lampefestet er bøyd. Uansett hva problemet er så sjekker og fikser vi det som er galt! Bestill time på et av våre bilverksteder, så kommer vi tilbake til deg med en pris innen kort tid.

Ekstralykter

Ønsker du deg mer lys? Det var lenge begrenset hvor mange og hvor sterke ekstralys man hadde lov til å montere på bilen, men siden 2018 er reglene forenklet. Nå er det opp til deg å sørge for tilstrekkelig lys på bilen din. Vi kan hjelpe deg å finne og montere ekstralys som passer deg og bilen din.

Hva koster det å skifte lyspærer?

Prisen på å skifte lyspærer på en bil kan variere avhengig av bilmodell, type lyspærer og arbeidskostnader hos verkstedet.