Betale senere med MECA konto

Med våre betalingsordninger kan du både utsette og dele opp betalingen.

Ta service på bilen nå, så kan du betale senere

Ikke ta noen risiko med å utsette service og reparasjoner på bilen fordi det ikke passer lommeboka akkurat nå!

Vi forstår at kostnaden for service eller reparasjon av bilen kan komme uventet og ikke alltid passer inn i hverdagsøkonomien. Imidlertid er det viktig at du ikke venter med servicen eller utsetter en reparasjon. Det kan gå utover både din egen og andres sikkerhet. Derfor gir vi deg flere alternativer til å utsette og dele opp betalingen.

Mobilbetaling:

På noen av våre utvalgte bilverksteder kan vi nå tilby Mobilbetaling. Du betaler direkte med mobilen og kan velge blant annet mellom kortbetaling, faktura og delbetaling.

Slik fungerer det:

Du mottar en SMS som forteller at din bil er klar til henting. I samme SMS er det lenke til et digitalt fakturaunderlag som beskriver arbeidet som er utført på din bil og hvilke deler som eventuelt er skiftet. Det er også her du velger hvordan du vil betale..

Med Mobilbetaling kan du betale fra hvor som helst, og dermed spare tid når du skal hente bilen.

Vår Mobilbetaling leveres i samarbeid med Resurs Bank, og det er Resurs Bank som overtar ansvaret for oppfølging av utestående betaling.

MECA konto:

Med MECA konto bestemmer du selv når du vil betale. Bestill time idag og søk om MECA konto direkte på bilverkstedet når du henter bilen. Enklere blir det ikke!

Betingelser

  • 30–60 dager til første faktura
  • Opp til 24 måneder uten nominell rente
  • Kredittgrense 30 000 kr

Dele opp kjøpet ditt til en månedskostnad som passer deg. Du betaler først når første faktura kommer, måneden etter kjøpet.

Søk om MECA konto

Beregne din månedlige kostnad


(Eller klikk på QR-koden)

1. Skanne QR-koden
2. Skriv in kjøpsbeløpet
3. Se din månedlige kostnad

Vill du dele opp betalingen din?


(Eller klikk på QR-koden)

Skanne QR-koden og søk – få svar i løpet av få minutter.

 

Eksempel:

Gjør ett kjøp på xx kr Betal 10 000 kr/md. i 12 måneder

10 000kr o/12 mnd., årsrente 0%, etableringsgebyr 249 kr, adm.gebyr/mnd. 29 kr, effektiv rente 10,65 %, ord. delbet./mnd. 863 kr, kredittkostnad 597 kr. Totalbeløp 10 597 kr.

Kredittgiver: Resurs Bank AB NUF, Postboks 979 Sentrum, NO-0104 Oslo Kundetjeneste 22 56 37 33, resursbank.no

 

Informasjon

Det er viktig uansett formål å benytte forbrukslån med forsiktighet. Vær ærlig med deg selv om et forbrukslån utgjør fare for din økonomiske situasjon. Tenk nøye gjennom hvordan du skal betale tilbake og følg betalingsplanen.