Pris Oljeskift

Du kan være sikker på at bilen din har riktig olje dersom du utfører oljeskift hos oss. Vi hjelper deg også dersom du trenger å skifte olje oftere.

Hva koster oljeskift på bil?

Vi kan ikke gi deg en konkret pris på oljeskift da det kan variere noe, avhengig av hvilken type kjøretøy du har og hvilket av våre 358 MECA bilverksteder du utfører oljeskiftet på.

For å få en nøyaktig pris på oljeskift til din bil, kan du ta kontakt med vår online bookingtelefon på 06322 eller finn ditt nærmeste MECA bilverksted og be om pris.

Hvilken olje passer til min bil?

Det finnes mange forskjellige oljer, og ikke alle passer til din bil. Bilprodusenten har spesifisert hvilken type olje som passer nettopp din bil. Du finner informasjon om dette i Instruksjonsboken.

Nyere biler er mer kresne, og det finnes nå mange flere typer olje enn tidligere. For å være helt sikker, bruk «Oljevelgeren» til Mobil .
Ved å legge inn bilens registreringsnummer, finner du hvilken Mobil 1 olje som passer til din bil.

Mobil har utviklet et partner-program for godkjente bilverksteder. Mange av MECA-verkstedene er Mobil1™ Authorized Partner. Spør etter Mobil1 olje hos ditt MECA-verksted, så er du trygg på kvaliteten! Be gjerne om 1 liter ekstra for etterfylling, så har du garantert riktig olje for hånden når oljelampen lyser!

Klikk på knappen for å se alle Mobil1™ Authorized Partner bilverksteder i Norge.