Pris Bremseservice

Ikke vent til bremsene svikter før du tar affære. Dårlige bremsene kan utgjøre en alvorlig fare for deg selv og andre trafikanter. Bestill en time hos oss i dag og la oss ta vare på bilens viktigste sikkerhetssystem. Din trygghet er vår prioritet.

Bestill time

Hvor mye koster det å reparere bremsene?

trommelbrems med bremsesko

Trenger du bare bremseservice, eller er det feil på bremseskiver, bremsekalipere og bremseklosser? Skal du bytte en eller flere av bremseklossene?

Vi kan dessverre ikke gi deg et konkret prisoverslag for bremseservice og skifte av bremsedeler da prisen vil variere mye i forhold til bilmerke, hvilken bremsedeler som må byttes, hvor i landet du bor og bilverkstedet du velger.

Ta kontakt med vår online bookingtelefon på 06322 eller finn ditt nærmeste MECA bilverksted, så vil de hjelpe deg med riktig pris på bremseservice eller skifte av bremsedeler til akkurat din bil.

Kan miste bremsene

Ved en bremseservice sjekker vi slitasje og anbefaler nødvendig handling. Vi skifter bremsevæske og sjekker om bremserørene er i god stand. Kaliperens bevegelser demonteres og må smøres. Klossene tas ut slik at alt glir og fungerer som det skal etterpå.

Hans A. Grøstad, MECA Service Rud

Les mer om hvordan du tar vare på bremsene dine her…