Pris AC-service

Med 358 MECA bilverksteder spredt over hele Norge, kan prisene på en AC-service variere noe i forhold til om du velger å utføre AC-service i de store byene som Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger eller om du utfører AC-service på et lite tettsted.

Bestill time

Hva koster en AC-Service?

Prisen på en AC-service vil variere i forhold hvilken type kjøretøy du skal ha klimakontroll på, serviceprosedyrer som må utføres, hvor du velger å utføre AC-servicen, samt eventuelle reparasjoner som kan være nødvendig.

Gå inn i vår online bookingportal og finn priser på AC-service fra flere av våre bilverksteder. Der kan du enkelt sammenligne priser på verksteder i nærheten av deg og velge det bilverkstedet som passer best for deg og din bil.

Hva er inkludert i en AC-service?

Hos Bilverkstedkjeden MECA’s 358 verksteder er følgende inkludert i en AC-service:

  • Kontroll av mengden kjølemiddel
  • Kontroll av klimaanleggets funksjoner og komponenter
  • Trykktesting av systemet
  • Funksjonstest av kompressor
  • Test av kondensatorvifte
  • Test av tilstand på drivreimene
  • Trykktesting og lekkasjetest

Hvor lang tid tar en AC-service?

En vanlig klimaservice tar som regel under en time, men kan variere noe i forhold til type kjøretøy, serviceprosedyrer som må utføres og eventuelle reparasjoner som kan være nødvendig. For nøyaktig tid på AC-service til din bil, gå inn i vår bookingportal eller ta kontakt med ditt lokale MECA bilverksted.

Hvor ofte må jeg ha AC-service?

Service på klimaanlegget bør utføres minst hvert annet år, men er ofte ikke inkludert i den vanlige service-spesifikasjonen fra bilfabrikken, og må derfor bestilles spesielt.

Bestill Klimakontroll på et av våre AC-sertifiserte bilverksteder så kan du være trygg på at din bil er i gode hender og du vil unngå kostbare reparasjoner i framtiden.

Bestill AC-service i dag!

Et rent klimaanlegg er viktig for øyne og luftveier. Manglende vedlikehold kan medføre allergiske reaksjoner, redusert kjøleeffekt, dugg og vond lukt.